Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Oficial! S-a modificat schimbarea. Viteza de deplasare spre/dinspre Valu lui Traian este de 70 de km/h

Published

on

drum valu

Primăria Constanța informează că, împreună cu Inspectoratul Județean de Poliție Constanța s-a găsit o cale comună în beneficiul conducătorilor auto pentru fluidizarea traficului rutier pe tronsonul de drum delimitat de strada Crețoiu și bulevardul I.C. Brătianu, nr. 284 A(sens giratoriu). Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța a avizat favorabil schimbarea vitezei de deplasare spre/dinspre Valu lui Traian de la 50 la 70 de km/h în data de 20 februarie 2024.

„Precizăm că Primăria Constanța a solicitat încă de la preluarea în administrare a acestui sector de drum intens circulat ca viteza de deplasare să fie de 70 de km/h, dar, în scopul prevenirii accidentelor rutiere, solicitarea nu a primit aviz favorabil din partea Serviciului Rutier. Chiar dacă  acest sector de drum a fost reîncadrat în categoria funcțională a drumurilor de interes local, riscul de producere a accidentelor este unul minor, nu înregistrează trafic pietonal, nu sunt treceri de pietoni în zonă sau case, iar reducerea vitezei de deplasare nu ar face decât să îngreuneze traficul rutier. Creșterea vitezei de circulație la 70 km/h pe acest sector aglomerat ar contribui la fluidizarea traficului și la reducerea timpilor de condus pentru șoferi.“, informează Primăria.

Anunțul Primăriei Constanța vine după ce tot această instituție a „reușit“ să creeze un adevărat haos pe drumul respectiv, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, scăzuse viteza de deplasare până la 50 km/h. După valul de critici venite din partea cetățenilor din Valu lui Traian care muncesc în Constanța, alde Chițac și compania au dat înapoi și au schimbat schimbarea. Acum, domnii din Primăria Constanța se umflă în pene și spun că au creat o mare facilitate șoferilor, renunțând la prostia pe care au făcut-o.

Dar, domnii din Primăria Constanța trebuie să mai știe că nemulțumiri sunt și din partea cetățenilor din alte localități învecinate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions