Actual

OIL Terminal are lista scurtă a viitorilor administratori ai societății

feb. 12, 2018 Mihaela Tîrpan

Societatea OIL TERMINAL informeaza actionarii si investitorii cu privire la faptul ca in data de 09.02.2018, expertul independent specializat in recrutarea resurselor umane care asista CNR in procedura de selectie a administratorilor societatii, a finalizat lista scurta a candidatilor.
În anunțul pe care compania l-a trimis către Bursa de Valori București se precizează că, în conformitate cu prevederile art 44 alin 2 din HG 722/2016, candidaţilor aflaţi în lista scurtă li se comunică de către comisia de selecţie ori, după caz, comitetul de nominalizare şi remunerare faptul că în termen de 15 zile de la data emiterii sau stabilirii listei scurte trebuie să depună în scris la autoritatea publică tutelară sau întreprinderea publică, după caz, declaratia de intenţie. Documentul este semnat de directorul general al companiei, Sorin Ciutureanu.

Marieta Stasi, director Dezvoltare în cadrul companiei OIL Terminal a declarat pentru “Ordinea.ro” că lista scurtă pe care firma de recrutare a întocmit-o nu este publică, aceasta fiind supusă mai multor proceduri interne. “Până la procedura finală, lista scurtă a viitorilor administratori ai societății nu poate fi publică. Așa cum este scris în anunțul public, candidaților li se comunică dacă sunt acceptați, cei respinși au dreptul ca în termen de 15 zile să conteste decizia și apoi este convocată Adunarea Generală a Acționarilor pentru finalizarea procedurilor privind recrutarea noilor administratori”, a declarat Marieta Stasi pentru ziarul nostru.

Amintim că OIL Terminal a demarat derularea acestor proceduri de la începutul lunii ianuarie a.c., atunci când a anunțat că urmează selecția unei firme private pentru șase posturi de membru în Consiliul de Administrație al companiei.

Citiți și:

O firmă privată face selecție pentru șase posturi de membru în Consiliul de Administrație al OIL Terminal

 

Comments

comments