Actual

OIL Terminal câștigă un proces cu ANAF Galați. Vezi despre ce decizie este vorba

mart. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

Conducerea OIL TERMINAL S.A informează că prin Hotărârea pronunțată în data de 15.03.2018, Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de către Oil Terminal S.A. și a dispus suspendarea Deciziei nr. 2/21.12.2017 emisă de Agenția Națională de Administrare Fiscală –Direcția Generală Regională a Finanțelor Galați – Comisia pentru autorizarea operatorilor de produse supuse accizelor armonizate, până la pronunțarea instanței de fond.

“Hotărârea este executorie, ea poate fi atacată cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Sentința civilă urmează a fi redactată și comunicată părților. Menționăm că datele sunt preluate de portalul instanțelor de judecată”, informează conducerea OIL Terminat printr-un comunicat transmis bvb.ro.

Reamintim că în data de 11.01.2018 Oil Terminal S.A. a depus o cerere la Tribunalul Constanța prin care a solicitat suspendarea efectelor Deciziei nr. 2/21.12.2017 prin care ANAF- Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați – Comisia pentru Autorizarea Operatorilor de Produse Supuse Accizelor Armonizate a dispus revocarea Autorizației de antrepozit fiscal emisă în data de 22.10.2015, până la pronunțarea instanței de fond.

Cererea face obiectul dosarului nr. 166/118/2018, aflat pe rolul Tribunalului Constanța.

Citiți și:

ANAF lasă OIL Terminal fără autorizația privind scutirea plății accizei pentru combustibilul depozitat în vederea exportului

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!