Connect with us

Actual

OIL Terminal caută asistență pentru selecția membrilor Consiliului de Administrație. Vezi cerințele companiei

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

OIL Terminal solicită, printr-o comunicare postată pe pagina de internet a companiei, asistență pentru selecția membrilor Consiliului de Administrație. Anunțul a fost publicat vineri, 10 noiembrie a.c., și este semnat de către Biroul de achiziție al OIL Terminal. Astfel, prin adresa nr. 8530/10.11.2017, compania OIL Terminal îi invită pe toți cei interesați să participe la atribuirea unui contract de achiziții privind ”Servicii de asistență în vederea selecției membrilor Consiliului de Administrație de la OIL Terminal” în conformitate cu prevederile art. 29 alin (4) și alin. (5) din OUG nr. 109/2011.

Ofertele se depun până pe 20 noiembrie, ora 10.00, iar data când se va comunica rezultatul procedurii a fost stabilită ziua de 24 noiembrie a.c.

Iată și cerințele:

  1. Organizator: Oil Terminal S.A., prin Biroul Achiziţii;
  2. Depunerea ofertelor se va face la sediul nostru, până cel târziu în data de 20.11.2017 ora 10:00;
  3. Oferta se va prezenta obligatoriu în limba română;
  4. Descrierea obiectului contractului: conform Caiet de sarcini;
  5. Documentația de atribuire se poate obţine de la Biroul Achiziții- Elena Petrescu tel. 0241/580361, elenapetrescu@oil-terminal.com
  6. Data maximă până la care se va comunica rezultatul procedurii: 24.11.2017.

Comments

comments

Actual

Un copil a căzut de la etajul IV al unui bloc din municipiul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în zona ANDA din municipiul Constanța a avut loc un teribil accident. Un copil în vârstă de 6 ani a căzut de la etajul 4 al blocului AV 3 de pe blvd. Aurel Vlaicu.

Potrivit primelor informații, copilul este în stare gravă. La fața locului sunt două echipaje ale salvatorilor, respectiv SMURD B și SMURD C. De asemenea, sunt prezenți și polițiștii din cadrul Secției 5 pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs acest eveniment.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Update: În aceste momente se aplică manevre de resuscitare copilului. Se pare că acesta a căzut de la fereastra locuinței sale, într-un moment în care era nesupravegheat.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier mortal în Tulcea. Vezi cum s-a produs

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier în municipiu.

Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 69 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Miron Costin, din municipiu, nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea manevrei de mers înapoi, accidentand un bărbat de 67 de ani, din Tulcea.

În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 67 de ani.

”Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Tulcea.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier între Constanța și Ovidiu. Un biciclist și-a pierdut viața

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții trecute, în jurul orei 23.15, la ieșirea din municipiul Constanța spre Ovidiu a avut loc un accident rutier în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața.

Acesta era pe bicicletă și se deplasa dinspre Constanța spre Ovidiu.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, în jurul orei 23.15, un bărbat, de 55 de ani, a condus un autoturism, pe DN 2A în afara localității Constanța, pe banda nr. 1. În momentul în care a ajuns în zona km 203, a surprins și accidentat mortal un bărbat, de 49 de ani, care se deplasa cu bicicleta pe marginea părții carosabile.

În momentul în care au ajuns la locul accidentului, polițiștii rutieri au stabilit că bărbatul a provocat accidentul rutier avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: