Societate

OIL Terminal, contract în valoare de 4 milioane de euro cu MOL România

iul. 20, 2018 Mihaela Tîrpan

Conducerea OIL Terminal aduce la cunoștina opiniei publice încheierea unui contract în valoare de 4 milioane de euro cu MOL România Petroleum Products SRL.

Obiectul contractului îl contituie, conform documentului transmis către bvb.ro, import, export benzină și motorină.

“Avand in vedere intrarea in vigoare a Regulamentului ASF nr. 5/2018, in conformitate cu prevederile art. 234 alin. 1 lit. i) din Regulament, Societatea OIL TERMINAL S.A informează pe toți cei interesați asupra actului juridic încheiat cu MOL ROMANIA PETROLEUM PRODUCTS SRL a carui valoare depaseste 10% din cifra de afaceri neta aferenta ultimei situaţii financiare anuale”, precizează Sorin Ciutureanu, directorul OIL Terminal, în documentul transmis către Bursa de Valori București.

Valoarea contractului semnat se ridică la suma de 4.000.000 euro fără TVA, iar perioada de valabilitate este din iunie 2018 – mai 2019.

“Termen si modalități de plată: 30 de zile calendaristice de la data emiterii facturii, cu ordin de plata. Dobanzi si penalităti de intărziere: dobanzi de intarziere de 0,02% pentru fiecare zi intarziere din suma neachitata in termen si penalitati de intarziere datorate pentru neachitarea la scadenta a facturilor de 0.01% pentru fiecare zi intarziere Nu exista garantii si creanțe reciproce”, mai spune Ciutureanu.

 

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!