Societate

Primăria Constanța caută director executiv adjunct pentru Direcția Gestionare Servicii Publice. Vezi cerințele

iul. 20, 2018 Mihaela Tîrpan

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs de promovare la sediul din bd. Tomis nr .51 pentru ocuparea unor funcţii publice de conducere vacante în cadrul Direcţiei Gestionare Servicii Publice, astfel:

1.Director executiv adjunct, Direcţia Gestionare Servicii Publice- 1 post

Pregătirea de specialitate : studii superioare de lungă durată  absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta cu specializarea științe inginereşti, economice, juridice, administrative

-studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile  legii.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 23.08.2018, ora 10,00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 27.08.2018, ora 14.00. Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.

Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Comments

comments