Conecteaza-te cu noi

Politica

Olimpiu Cărăuleanu candidează la funcția de primar al comunei Albești. Vezi ce-și dorește

Published

on

În cursul zilei de azi, Olimpiu Cărăuleanu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Albești din partea PSD. În vârstă de 43 de ani, el are o bogată activitate în cadrul primăriei. Din anul 2008 este consilier local, iar în intervalul 2008 – 2012 a fost viceprimar.

”Dacă până acum am candidat cu tineretul gata de treabă, acum am și experiență care să mă ajute foarte mult. Am un mandat de viceprimar și 3 mandate de consilier local. Pot spune că trăiesc pentru binele tuturor locuitorilor comunei Albești. Mă cunoaște toată lumea, mi-e drag să stau de vorbă cu oamenii.”, a precizat Olimpiu Cărăuleanu pentru ziarul Ordinea.

El a spus că nu candidează pentru a lua locul cuiva, ci ca să poată ajuta pe toată lumea și să schimbe ceva în comună.

”Imi doresc o campanie electorală lipsită de evenimente negative și fără atacuri la persoană, pentru că alegerile trec, iar eu voi rămâne același om simplu și dornic de a ajuta pe fiecare. Postez mai des despre intenția mea, pentru că nu am nimic de ascuns, pentru că iubesc Comuna Albești cu toți locuitorii ei. Pe mine mă știți și nu am nici un secret, iar pe prietenii mei consileri i-am ales pentru că iubesc Albeștiul și vor să facă treabă… Să știți că nu au pregătirea necesară de a zbura pe Marte, dar au dorința de a umbla mai mult pe teren și alături de oameni. (…) Vă mulțumesc și, indiferent de rezultat, Comuna Albești trebuie să câștige… Asa să ne ajute DUMNEZEU.”, a scris pe pagina sa de Facebook.

Advertisement

Pentru ziarul Ordinea a precizat că este mai bucuros ca niciodată pentru că îl are alături pe Marian Gîscan, care se află pe cea de-a doua poziție a listei de consilieri și care a fost primar al comunei timp de 4 mandate, din anul 1992 până în 2008. De asemenea, pe lista de consilieri este și Octavian Eremia, fost viceprimar timp de 3 mandate.

”Lista de consilieri este completă. Sunt 17 persoane. Mi-am ales consilierii care își iubesc comuna, vor merge pe teren să identifice problemele.”, a spus Cărăuleanu.

În cursa pentru câștigarea Primăriei Albești sunt înscrise trei persoane, respectiv actualul primar, Gheorghe Moldovan, PNL, Olimpiu Cărăuleanu, PSD și un reprezentant al Pro România.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions