Conecteaza-te cu noi

Actual

OPC, la control de produse tradiționale. Vezi de ce i-a confiscat marfa unui comerciant din Constanța

Published

on

Inspectorii OPC Constanța au controlat astăzi, în urma unei sesizări primite la sediul Comisariatului, un vânzător de produse tradiționale care își desfășura activitatea în parcarea hipermarketului Kaufland.

Inspectorul șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu, a informat că marfa pe care comerciantul o avea spre vânzare nu era din producția proprie, ci achiziționată din depozite en-gros și le vindea sub deenumirea de… produse tradiționale. De mai bine de un an își înșela comerciantul clientul în acest mod. Constantinescu a declarat că echipele de control au trimis spre distrugere, pentru lipsa etichetelor și a documentelor de proveniență 87 kg, produse din carne 71 kg (pretinse a fi tradiționale, dar care provin din fabrici specializate, păcălind flagrant consumatorul), vin/țuică/siropuri 72 litri și 20 de kg de pâine.

“Toate aceste produse « tradiționale » au ca singură tradiție înșelăciunea!”, a spus Horia Constantinescu, inspectorul șef al OPC Constanța care a informat și că amenda este cuprinsă între 5.000 și 30.000 de lei și va fi stabilită mâine.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions