Connect with us

Actual

Unde se mai asfaltează în municipiul Constanța

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Primăria municipiului Constanța, prin reprezentanții Confort Urban informează că se lucrează pe mai multe străzi din oraș. Astfel, potrivit centralizatorului lucrărilor mai multe echipe ale societății care se ocupă de lucrările efectuate pe domeniul public pun pavele, asfaltează, se înlocuiesc indicatoare rutiere și se refac semafoarele după cum urmează: pe strada Răchitași se asfaltează trotuarele, pe strada Constantin Bobescu se pregătește terenul pentru realizarea lucrărilor la carosabil, pe strada Dobrilă Eugeniu (zona Brotăcei) se reface trotuarul, pe strada Oborului (în imediata apropiere a Liceului cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru”) se refac trotuarele. De asemenea, pe strada Traian, în aceste zile se asfaltează carosabilul și se reface trotuarul, iar pe străzile Dumitru Lemnea și Valea Portului se asfaltează și se reface carosabilul. Totodată, în mai multe zone din municipiu, informează Primăria Constanța, se repară indicatoarele rutiere.

Șoferii din Constanța trebuie să știe că pe Bdul Tomis / Bdul Aurel Vlaicu – Cișmea, pe Bdul Tomis / Str. Soveja – Tomis III și Bdul Alexandru Lăpușneanu – Bdul Tomis – zona Dacia se fac revizii la semafoare.

Toate aceste lucrări au fost demarate astăzi și continuă și în zilele viitoare, pe unele străzi astăzi urmând să fie pregătit terenul pentru asfaltarea ce urmează în perioada imediat următoare.

sursa foto: telegrafonline.ro

Comments

comments

Actual

(VIDEO) Un inspector ANAF a căzut în piscina unui hotel din Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, pe pagina de facebook a managerului echipei naționale de baschet feminin al României, Traian Racu, a fost postat un video  spectaculos surprins de camerele de supraveghere ale unui restaurant din Mamaia.

Potrivit imaginilor, era vorba despre o echipă  ANAF venită în control la restaurant. Din neatenție, unul dintre inspectori a căzut în piscină, fără ca măcar să realizeze că aceasta se află în drumul său.

Potrivit ziarului Gândul, este vorba despre un control care s-a desfășurat în cursul zilei de sâmbătă. După ce a căzut în piscină, bărbatul a fost ajutat de un coleg să iasă. Din fericire, nu a pățit nimic.

Video: Traian Racu

Foto: Ziarul Gândul

Control ANAF la Mamaia#ilegantvia Victor

Publicată de Traian Racu pe Miercuri, 23 octombrie 2019

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

ATENȚIE, ȘOFERI! Trafic restricționat pe A2 din cauza unor lucrări

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la ora 18:00, circulaţia rutieră este restricţionată pe banda numărul doi( alternativ în ambele sensuri) pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 193 şi 212, în zona Murfatlar – Constanta, din cauza unor lucrări. Traficul rutier se desfăşoară doar pe prima bandă.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare, se arată în documentul transmis de Biroul de presă al Poliției Române

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Județul Constanța: Pește confiscat de polițiștii de frontieră

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au depistat, în zona de competență, cinci cetăţeni români care transportau, cu o autoutilitară, aproximativ 200 kilograme de pește, fără documente legale.

În data de 22.10.2019, poliţiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, acționând în baza unei informații, au oprit pentru control, în zona Chituc, județul Constanța, o autoutilitară înmatriculată în România, în care se aflau cinci cetățeni români, cu vârste cuprinse între 42 și 63 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii de frontieră au descoperit în habitaclul acesteia, cantitatea de 196 kilograme peşte, diferite specii, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.

”Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere și transport fără documente legale a peştelui, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.”, precizează Compartimentul purtător de cuvânt.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: