Connect with us

Actual

Opt militari de la Baza Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”, ARESTAȚI pentru furt calificat

Published

on

În această seară, magistrații Tribunalului Constanța au admis propunerea procurorilor și au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a opt dintre militarii angajați la Baza Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”, sub acuzația comiterii infracțiunii de furt.

Potrivit portalului justiției este vorba despre următori militari: plt. maj. Alecsandru Marian, sg. maj. Dolofan Bogdan, cpt. Gherasim Andrei, civ. Boboc Cornel Florin, cap. Menabit Ervin, mil. Ardelean Mircea, cap. Teslaru Gheorghe, sg. maj. Meca Victoraș.

Concret, cei opt militari au fost reținuți și apoi arestați pentru furt de combustibil.

Unul dintre apărători, avocat Marian Sofronie, a precizat în fața jurnaliștilor că vor fi depuse contestații la măsura arestului preventiv și se va solicita cercetare sub control judiciar.

Reamintim că ieri au fost făcute zeci de percheziții, atât la baza militară de la Mihail Kogălniceanu, cât și la domiciliile unor suspecți și martori, până acum fiind documentat de procurori furtul a cel puțin 7 tone de combustibil destinat elicopterelor și avioanelor, dar și parcului auto.

Mai multe detalii puteți găsi în textul publicat în urmă cu câteva ore:

Militari români de la Baza Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”, reținuți pentru furt de combustibil – surse

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!