Connect with us

Actual

Un autoturism a lovit o turmă de oi, în afara localității Cogealac

Published

on

În această seară,  pe DN 22 între localitățile Ovidiu și Babadag este ceață. Circulația este îngreunată din această cauză. Acesta este și motivul pentru care s-a produs un accidenr rutier, din fericire fără omenești.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, un autoturism a lovit mai multe ovine, care se deplasau pe carosabil, pe DN 22 Ovidiu – Babadag, în afara localității Cogealac, județul Constanța, fără a rezulta victime omenești. Traficul rutier se desfășoară îngreunat, în condiții de ceață.

”Recomandăm conducătorilor să reducă viteza de deplasare, să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor, iar pietonilor să nu circule pe partea carosabilă și să se angajeze în tarversare doar prin locurile marcate corespunzător și după ce s-au asigurat că intenția lor a fost observată de șoferi.”, precizează polițiștii.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!