Conecteaza-te cu noi

Politica

Orban a depus actele pentru înființarea partidului său. Liberalii, invitați în Forța Dreptei

Published

on

Ludovic Orban, alături de foști parlamentari PNL, au depus, astăzi, la Tribunalul București, solicitarea de înregistrare a partidului Forța Dreptei. Orban anunțat luni, după depunerea actelor la Tribunal pentru noul partid pe care-l va conduce, Forța Dreptei, cine se va putea înscrie în formațiunea politică.

„Sunt foarte mulți foști colegi din PNL care sunt dezamăgiți, ca și noi sunt în situația de a pleca din PNL pentru a putea să-i reprezentăm pe oameni. Sunt nemulțumiri în toate filialele PNL, dar vă spun că voi fi foarte selectiv cu primirea de noi membri. Voi fi foarte selectiv în privința recartării de noi membri. La PNL au câștigat trădătorii, cei cu schelete în dulap. Acum este o conducere toxică. Vor avea loc la noi oamenii cinstiți, a căror părere nu a fost ascultată. Vom avea criterii de integritate. Îmi doresc cat mai mulți oameni care nu au făcut politică până astăzi. Este timpul ca cei merituoși să-și spună cuvântul în politică”, a Orban.

El a afirmat că, în prezent, la guvernare sunt doi elefanți, unul mai mare și unul mai mic.

”Percepția publică este că la ora actuală PSD taie și spânzură, iar cei care reprezintă conducerea PNL sunt pe nicăieri. Sunt mulți oameni de calitate în PNL, dar atmosfera este irespirabilă, toxică în toate forurile de conducere ale PNL. Noi am susținut, încă de la începutul crizei politice, refacerea coaliției de centru-dreapta. Deși era perfect posibilă refacerea acestei alianțe, Iohannis și anexele sale au impus această alianță nefirească, această coaliție toxică (…) Nu cred că va fi posibilă refacerea coaliției de centru-dreapta pentru că am văzut că este vorba despre un plan pe o perioadă de 7 ani”, a spus Ludovic Orban.

Advertisement

Sursa: stiripesurs.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions