Conecteaza-te cu noi

Politica

Orban, la Constanța: „Vom face investiții masive în domeniul energiei“

Published

on

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi al PNL, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, la Constanța, că Guvernul va pune accent pe investițiile din domeniul energiei.

„M-am bucurat să fiu prezent, astăzi, la începerea unei investiții importante, de construcţie a unei capacități de producere de energie electrică în cogenerare, pe platforma Midia din judeţul Constanţa, în valoare de 148 de milioane de dolari. Suntem într-o perioadă de schimbare majoră, aş spune aproape o revoluţie în domeniul energiei. Este important să facem investiţii masive în producerea de noi capacităţi de energie, care să fie prietenoase cu mediul şi care să permită tehnologii moderne. În cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă este alocată suma de aproximativ 1,5 miliarde de euro în domeniul energiei şi există un fond de modernizare care va fi utilizat pentru susţinerea de investiţii în acest domeniu. Sunt convins că Ministerul Energiei şi Guvernul sunt implicate pentru a găsi cele mai bune soluţii astfel încât să începem cât mai rapid exploatarea gazelor naturale de la Marea Neagră, și pentru a putea utiliza aceste resurse pentru dezvoltarea economică a României.“, a declarat Orban.

Preşedintele PNL a amintit că în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă este alocată suma de aproximativ 1,5 miliarde de euro în domeniul energiei şi că există un fond de modernizare care va fi utilizat pentru susţinerea de investiţii în acest domeniu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a participat alături de ministrul Energiei, Virgil Popescu, la lansarea lucrărilor de construcţie a unei centrale de producere energie electrică în cogenerare, pe platforma Midia din judeţul Constanţa. El a subliniat că această investiţie este una importantă atât la nivel naţional, cât şi pentru locuitorii din Năvodari.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions