Conecteaza-te cu noi

Politica

Nici acum Dragnea NU scapă de închisoare. O nouă cerere de eliberare poate fi făcută abia în august

Published

on

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea nu iese nici acum din închisoare. Cererea sa de eliberare condiționată a fost respinsă definitiv de judecătorii Tribunalului București care au apreciat ca nefondată contestația depusă. Dragnea va putea să facă o nouă cerere pentru a fi eliberat abia după trei luni, mai exact după 27.08.2021.

Respinge contestația formulată de contestatorul Dragnea Nicolae Liviu ca nefondată, au stabilit judecătorii, precizînd că decizia este definitivă.

Fostul lider PSD a solicitat să fie eliberat din Penitenciarul Rahova, unde a executat doi ani închisoare din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Instanța a decis, miercuri, să judece cererea lui Dragnea, deși avocata acestuia a solicitat amânarea până când Curtea de Apel București hotărăște în legătură cu cererea de strămutare a procesului.

Advertisement

Sursa: g4media.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions