Connect with us

Politica

Primarul Georgescu NU îl vrea pe premierul Cîțu în Vama Veche: “Să se reorienteze spre Ciocârlia sau Aliman”

Published

on

Se ascut săbiile în județul Constanța. Ultima alocare bugetară a Consiliului Județean Constanța încinge spiritele în interiorul organizației de la malul mării. Un primar PSD se revoltă și îi cere premierului Cîțu să uite de noaptea promisă printre vamaioși și îl trimite la Ciocârlia sau Aliman, localități care au primit mai mulți bani de la administrația județeană.

Iată cifrele:

Consiliul Județean repartizează primăriilor zeci de milioane de lei. Administrația lui Chițac nu primește nimic

La Limanu, CJ Constanța a trimis… 25.000 de lei. Cum contabilizează edilul această suma?!

“25.000 lei! Este suma derizorie alocata  comunei Limanu de catre Consiliul Judetean Constanta!
Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), peste 7.000 de locuitori si implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui județ a considerat ca doua salarii de președinte de Consiliu Județean sunt arhisuficiente! Este aceasta o Romanie normala? Este asta o dovada de guvernare corectă sau management profesionist? Nu! Nicidecum!”, scrie primarul Georgescu într-un comunicat remis redacției.

Și acuzațiile nu se opresc aici. Primarul Daniel Georgescu susține că alocarea bugetară este “Răzbunare politică. Decont electoral. Două salarii de președinte de consiliu județean pentru Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni”.

Iată tot mesajul pe care primarul din Limanu, localitate care include stațiunea Vama Veche, îl transmite premierului Cîțu.

Download (DOCX, 49KB)

 

Amintim că, recent, la ultima relaxare a restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, premierul Cîțu le-a promis vamaioților că va petrece o noapte alături de ei, vara aceasta.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!