Connect with us

Actual

Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat din Ciobanu

Published

on

În cursul zilei de ieri, 29 martie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța, care a reclamat faptul că la domiciliul ei are loc un scandal în familie.

Deplasați la fața locului, polițiștii constănțeni au identificat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, soțul femeii în cauză, care și-a agresat soția.

Polițiștii constănțeni au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!