Connect with us

Actual

Un tânăr din Ovidiu a ajuns la închisoare. Vezi pentru ce

Published

on

Aproape zilnic scriem despre persoane care urcă la volan fără a deține permis de conducere și ajung să aibă dosar penal și să fie condamnate la închisoare.

Un astfel de caz s-a întâmplat în cursul zilei de ieri, cu un puști de numai 22 de ani din orașul Ovidiu.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Ovidiu, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat.

Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!