Connect with us

Politica

Ovidiu: O nouă întâlnire a primarului George Scupra cu Sfatul Bătrânilor

Published

on

După cum bine ştiţi, în fiecare trimestru al anului la Ovidiu are loc o întâlnire a primarului George Scupra cu Sfatul Bătrânilor. Ultima a avut loc în cursul zilei de azi, la sediul primăriei oraşului. În cadrul acesteia s-a discutat despre găsirea persoanelor vârstnice care îşi amintesc despre trecutul oraşului şi care pot pune la dispoziţie amintiri ce vor servi la realizarea unui film despre istoria localităţii. De asemenea, s-a discutat despre tipărirea unei cărţi referitoare la dezvoltarea oraşului şi care va rămâne document scris pentru generaţiile viitoare.

Reamintim că astfel de întâlniri între primar şi Sfatul Bătrânilor – care are în componenţă 20 de persoane alese dintre vârstnici localităţii  – au loc trimestrial. Şi întotdeauna, scopul este acela de consultare în ceea ce priveşte problemele localităţii şi strategia de dezvoltare.

Precizăm că Sfatul Bătrânilor este format din pensionari care provin din diferite categorii socio-profesionale și care sunt implicați activ în viața comunității din localitățile Ovidiu, Culmea și Poiana. Reamitim că la şedinţa din luna decembrie a anului trecut, s-a stabilit ca 10% din bugetul local al anului 2018 să să fie pus în dezbatere publică. Și asta pentru ca Sfatul Bătrânilor să poată stabili în ce mod se vor cheltui banii și pe ce proiecte de maxim interes local.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!