Connect with us

Politica

Legea achizițiilor întră în dezbatere publică. E decizia premierului Viorica Dăncilă

Published

on

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, la începutul ședinței de Guvern, că s-a lansat în dezbatere publică Legea achizițiilor publice, o lege așteptată de întreg mediul de afaceri.

“Ministerul de Finanțe a lansat în dezbatere publică legea achizițiilor publice, o lege așteptată, cu modificări benefice, care să ridice bariera investițiilor în România. Am avut numeroase discuții cu autoritățile locale, cu autoritățile centrale, cu investitorii și am identificat princilalele bariere pe care încercăm să le eliminăm. În cadrul Legii vom încerca să eliminăm soluționarea constestațiilor într-un timp atât de lung, vom încerca să reducem numărul foarte mare de contestații, dar în același timp vom vrea să restructurăm Agenția Națională a Achizițiilor publice și să restructurăm Consiliul Național de Soluționare a Constestațiilor”, a spus Viorica Dăncilă citată de stiripesurse.ro.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!