Connect with us

Politica

Pădure urbană într-un cartier din Constanța. Inițiativă locală cu politicieni de la PNL, voluntari și locuitori din zonă

Published

on

Marian Crusoveanu

Conceptul de ”#pădureurbană” prinde rădăcini și la #Constanța. Primii copaci au fost deja plantați în zona #Marvimex

Felicitari tuturor celor care s-au implicat în acest proiect minunat, care va aduce un spațiu verde și o oază urbană locuitorilor din cartierul Inel 2! Acest demers este un proiect de suflet al consilierului municipal Costin Avatavului, care a găsit argumente pentru a aduce laolaltă activiștii de mediu, administrația publică și comunitatea locală, scrie deputatul Marian Crușoveanu de la PNL pe contul său de Facebook.

“Vă pot spune că a fost o zi minunată, unde zeci de voluntari, locuitori din zonă, au venit la evenimentul de astăzi, ceea ce arată că evenimentele civice sunt un numitor comun pentru comunitatea locală. Implicarea primarului Constanței, #VergilChițac, a vice-primarului, Ionuț Rusu, a prefectului Silviu Iulian Coșa, a consilierilor municipali dar și a celor de la asociația ”#ActForTomorrow”, precum și mobilizarea exemplară au contribuit la realizarea acestui proiect de regenerare urbană. Este un exemplu care merită repetat în tot județul Constanța, pentru că plantarea de copaci înseamnă mai mult aer curat. Vă mulțumesc pentru invitația de a participa la această acțiune minunată, în care am putut să adopt un stejar! Oricând, vă puteți baza pe participarea mea la astfel de evenimente”, scrie parlamentarul PNL de Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!