Connect with us

Societate

Palatul Copiilor Constanța angajează administrator financiar. Vezi când va fi concurs

Published

on

Palatul Copiilor Constanța organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de administrator financiar IA, cu studii medii.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

  • studii medii de specialitate;
  • vechime în muncă – minimum 9 ani și 6 luni;
  • abilități de comunicare și relaționare;
  • capacitate de gestionare a timpului și priorităților.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 iulie 2021, ora 13:00: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 30 iulie 2021, ora 09:00: proba scrisă;
  • 30 iulie 2021, ora 13:30: proba practică și proba interviu.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina palatulcopiilor-constanta.ro. Relații suplimentare se pot obține la Palatul Copiilor Constanța, str. Soveja nr. 17, telefon: 0241/694.427.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!