Connect with us

Administratie

Parcare nouă în comuna Tuzla

Published

on

Primăria și Consiliul Local Tuzla au început deja pregătirile pentru noul an școlar. Deși, mai este destulă vreme până la jumătatea lunii septembrie, atunci când școlarii revin în bănci, administrația din Tuzla a dat startul lucrărilor pentru amenajarea unei parcări pe strada Școlii.

Primarul Reșit Taner a anunțat că investiția vine în sprijinul părinților care își aduc copiii la școală cu mașina.

“Am dat startul pregătirilor pentru noul an școlar și am început prin amenajarea unei parcări în sprijinul părinților care își aduc copii cu mașina la școală. Parcarea este pe strada Școlii”, transmite primarul Taner.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement