Conecteaza-te cu noi

Administratie

Parcul de la Casa de Cultură denumit „Parcul Regina Maria”. Făgădău spune că în zonă au fost făcute investiții majore

Published

on

Consiliul Local Constanța a votat, la propunerea primarului Decebal Făgădău, parcul de la Casa de Cultură fost redenumit în “Parcul Regina Maria”. Primarul spune, într-un comunicat de presă, că acel petec de parc, deoarece a fost ciopârțit de construcția unei biserici, a fost redenumit la sugestia universității Andrei Șaguna.

„Vreau să le mulțumesc celor de la Universitatea „Andrei Șaguna”, de la „Colegiul Național de Arte Regina Maria”, celor din presă care au susținut acest proiect și mă bucur că astăzi zona aceea are un nume. Un nume extrem de frumos și într-o perioadă importantă, atât pentru Casa Regală, pentru România dar și pentru Dobrogea”, a spus Decebal Făgădău.

Edilul Constanței afirmă în continuarea comunicatului că, în ultimul an, parcul “Regina Maria” a beneficiat de investiții majore din partea Primăriei Municipiului Constanța. Au fost amplasate peste 80 de bănci, au fost amenajate două locuri de joacă pentru copii, iar trotuarele și aleile din jurul parcului au fost asfaltate.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions