Conecteaza-te cu noi

Administratie

Polițiștii locali din Constanța continuă „vânătoarea“ de mașini parcate ilegal

Published

on

Polițiștii locali din Constanța au desfășurat, ieri, o acțiune tematică pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 1. Astfel, echipele mixte de control formate din lucrători cu atribuții în domeniul ordinii publice, siguranței rutiere și activității comerciale au monitorizat și verificat, în scopul asigurării unui climat public civilizat următoarele zone de interes public: piață și parc Tomis II, Piața Chiliei, stadionul Farul, zona Capitol, zona Victoria, aleea Voinicului, Parcul Tăbăcărie, zona Delfinariu, cartier Santa Maria Bay, strada Unirii, Piața Filipescu, Parc Dragoslavele, Faleză Nord, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Unirii, strada Prelungirea Ion Rațiu, zona complexului din strada Unirii. Au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, după cum urmează: 4 în conformitate cu prevederile HCL 184/2013 modificată, 9 în conformitate cu prevederile Legii 61/1991, 18 în conformitate cu prevederile  OUG nr. 195/2002 și 1 în conformitate cu prevederile Legii nr. 349/2002.

Cele mai multe abateri au vizat oprirea autovehiculelor în loc nepermis, urmate de consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, săvârșirea de fapte, acte sau gesturi obscene în public, aruncatul de ambalaje sau coji de semințe pe domeniul public și fumatul în spații publice închise. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 5.290 lei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions