Conecteaza-te cu noi

Video

Pârloaga din Faleză Nord. În 3 ani, Primăria Constanța n-a fost în stare să facă nici măcar studiul de fezabilitate

Published

on

Faleza Nord parloaga de pe malul Marii interviu Stelian Ion OrdineaRo

Pârloaga din Faleză Nord: 11.000 de metri pătrați de teren, pe malul mării, între cartierul Fincogero și blocurile Spectrum. Pe vremuri, rechinii imobiliari s-au gândit că aici le-ar sta bine unor blocuri. Însă în 2020, joaca le-a fost stricată de un proiect al USR Constanța care spunea că ba mai bine i-ar sta unui parc. O firmă a fost contractată să întocmească studiul de fezabilitate și celelalte documentații necesare investiției. Iar bani s-ar fi găsit pe axele actuale care prioritizează parcurile și spațiile verzi. Între timp, administrația Constanței, care și-a dat arama pe față, cu vânzări de plajă și împingerea unor proiecte imobiliare dubioase, a reziliat contractul. Și pârloaga… tot pârloagă. În trei ani și mai bine, primarul Chițac nu a fost în stare să facă nici studiul de fezabilitate. Un interviu cu deputatul Stelian Ion:

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions