Connect with us

Actual

Pelehra ignoră legea și riscă dosar penal! Comisarii OPC susțin că a rupt sigiliul și a sustras din marfa alterată

Publicat

la

Societatea comercială care funcționează în Satul de Vacanță de la intrarea în stațiunea Mamaia, locație pe care cu toții o știm de ani de zile sub denumirea de “Cuptorul cu Plăcinte” are activitatea suspendată de la finalul săptămânii trecute, dar proprietarul pare să nu țină seamă de legislația în vigoare, dar nici de sănătatea oamenilor și, astăzi, a desfăcut sigiliul pus de comisarii din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și a intrat în încăperea unde era depozitată marfa expirată și a sustras din ea. Declarațiile incredibile îi aparțin șefului Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu, care a verificat situația din teren, însă nu a putut să ofere informații despre ce s-a întâmplat cu alimentele expirate. Un lucru este cert, patronul Cuptorului cu plăcinte din Satul de Vacanță a trecut peste sigiliul pus de o instituție peste afacerea sa, iar fapta va fi cercetată de oamenii legii.

Reamintim că, prin Deciziei nr. 5/26.06.2017, în urma controlului efectuat atât de DSV și CJPC, s-a decis suspendarea activității pentru o perioada de 6 luni a SC PELEHRA SRL. Totodată, societatea a primit și amenda record în valoare de 92.000 de lei pentru neregulile constatate. De asemenea, au fost retrase 3,5 tone de alimente de la comercializare, acestea fiind expirate și depozitate necorespunzător.

Facem precizarea că ruperea sigiliului reprezintă faptă penală și lui Gheorghe Pelehra, dacă se va constata că asta a făcut, i se va întocmi dosar penal.

Vezi ce declară directorul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Paul Anghel, despre situația de la Cuptorul cu plăcinte și ce informații a adus din teren directorul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu:

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Avarie RAJA în municipiul Constanța. Un bulevard principal este afectat de lucrări ample

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de la intersecția străzilor Mihai Viteazu cu Traian din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe bd. Ferdinand, pe o porțiune de 30 m – cu sensul de mers către strada Traian, astăzi – 04 august 2021, în intervalul orar 08.30 – 13.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, transmite compania de apă printr-un comunicat remis redacției.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident MORTAL între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu

Publicat

la data de

Scris de

În această seară, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN2A, km 191, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 50 de ani, și un pieton. În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului, un bărbat în vârstă de 54 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident în Medgidia. Un șofer a intrat cu mașina în stâlp

Publicat

la data de

Scris de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța anunță că, în urmă cu câteva momente, s-a produs un accident rutier în Medgidia. Un șofer a intrat cu autoturismul în stâlp, pe strada Libertății. Șoferul este conștient și nu a avut nevoie de descarcerare. Vom reveni cu amănunte!

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: