Connect with us

Actual

Iată ce lucrări se fac la sensul giratoriu de la Ovidiu

Publicat

la

Cu toate că sezonul estival a început de multă vreme, zilnic se execută lucrări de reparație a căilor rutiere. Pe Autostrada Soarelui, pe autostrada A4, în nodurile rutiere, nu contează. Stăm și ne întrebă de ce nu s-au putut face reparații în lunile aprilie-mai, pentru a nu fi afectată circulația și așa greoaie a zecilor de mii de turiști care vin spre litoral. Cu toate acestea, autoritățile dau asigurări că până la finele acestei luni, lucrările vor fi finalizate. Potrivit unui comunicat al Direcției DRDP Constanța, în perioada 27 – 30 iunie 2017, între orele 19:00 – 07:00 se execută lucrări de reparații ale părții carosabile în Nodul Rutier Ovidiu – sensul giratoriu de la intersecția dintre Autostrada A4 cu DN2A.  Ce-i drept, ieri erau niște lucrători în zonă, care se ocupau de împrejmuirea sensului, pentru ca deplasarea mașinilor să nu deranjeze lucrările ce urmează a fi făcute. Rămâne să vedem ce se va întâmpla în următoarele zile.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Avarie RAJA în municipiul Constanța. Un bulevard principal este afectat de lucrări ample

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de la intersecția străzilor Mihai Viteazu cu Traian din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe bd. Ferdinand, pe o porțiune de 30 m – cu sensul de mers către strada Traian, astăzi – 04 august 2021, în intervalul orar 08.30 – 13.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, transmite compania de apă printr-un comunicat remis redacției.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident MORTAL între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu

Publicat

la data de

Scris de

În această seară, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN2A, km 191, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 50 de ani, și un pieton. În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului, un bărbat în vârstă de 54 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident în Medgidia. Un șofer a intrat cu mașina în stâlp

Publicat

la data de

Scris de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța anunță că, în urmă cu câteva momente, s-a produs un accident rutier în Medgidia. Un șofer a intrat cu autoturismul în stâlp, pe strada Libertății. Șoferul este conștient și nu a avut nevoie de descarcerare. Vom reveni cu amănunte!

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: