Actual

Pentru mulţi şoferi indicatorul “Accesul interzis” nu există! Vezi ce sancţiuni au primit

mart. 29, 2018 Maria Ionescu

În vederea menținerii și asigurării fluenței traficului rutier, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au executat acțiuni tematice pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă semnificația indicatorului rutier „ Accesul interzis”.

Astfel, în cadrul activității desfășurate în perioada 05.03.2018-16.03.2018, polițiștii locali au 189 de amenzi în valoare totală de 39.205 lei din care 134 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea semnificației indicatorului rutier „Accesul interzis”.

Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte normele legale privind circulația pe drumurile publice pentru a nu aduce atingere siguranței rutiere.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!