Actual

Percheziții în localitatea Ciobanu! Au fost extinse cercetările în cazul furturilor din aparate pay-point

apr. 03, 2018 Maria Ionescu

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au extins cercetările în dosarul privind furturile unor aparate pay-point din perioada decembrie 2017-ianuarie 2018. Astfel, la data de 3 aprilie a.c., au avut loc mai multe percheziții în localitatea Ciobanu, județul Constanța.

Reamintim că, în luna decembrie 2017,  au fost sparte sediile unor magazine din Medgidia și Hârșova, iar opt bărbați din localitatea Ciobanu au fost arestați.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!