Actual

Constanța: S-a înființat Colegiul Național Militar A.I. Cuza! A început recrutarea candidaților

apr. 03, 2018 Maria Ionescu

Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale: ”Astăzi am semnat Ordinul pentru înființarea Colegiului Național Militar ”Alexandru Ioan Cuza”. Acest Colegiu de la Constanța preia frumoasa tradiție a Școlii copiilor de marină, din 1881. Decizia de astăzi este un pas extraordinar de important pentru sistemul de formare a viitorilor noștri marinari militari. Vânt bun din pupa, CNM Alexandru Ioan Cuza!”, a postat pe pagina sa de facebook ministrul Fifor.

Centrul Zonal de Selecție și Orientare Constanța a postat pe pagina sa, în cursul zilei de ieri, următorul text: În perioada 02-20.04.2018 se desfășoară recrutarea candidaților pentru Colegiul Național Militar “Alexandru Ioan Cuza” Constanța. Selecția candidaților se va desfășura în perioada 24.04-04.05.2018 la centrele zonale de selecție și orientare.  Candidații declarați ”admis” la selecție vor susține concursul de admitere (testul grilă de verificare a cunoștințelor) la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale ”Amiral Ion Murgescu”, cu sediul în Constanța, str. Dezrobirii nr. 80 (prezentarea candidaților se va face în data de 17.05.2018, ora 18.00).

Candidații care au optat pentru celelalte colegii naționale militare și care au fost declarați ”admis” la probele de selecție vor fi informați de către birourile informare recrutare despre posibilitatea reorientării acestora către Colegiul Național Militar ”Alexandru Ioan Cuza” Constanța.

Candidații care au optat pentru celelalte colegii naționale militare și care nu au susținut încă probele de selecție, se vor putea reorienta către această instituție, la sediul centrului zonal de selecție și orientare unde vor susține probele de selecție.
Candidații care au susținut probele de selecție pentru colegiile naționale militare și au fost declarați ”respins” nu pot participa la procesul de recrutare pentru acest colegiu.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!