Connect with us

Actual

Percheziții într-un dosar de furt calificat. Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii din Năvodari

Published

on

Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii din Năvodari sub acuzația comiterii de furt calificat.

La data de 26 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Năvodari, într-un dosar penal care vizează săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, fapte comise în perioada 15 aprilie – 20 mai a.c..

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit mai multe bunuri provenite din comiterea furturilor, care au fost predate persoanelor vătămate.

4 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, au fost conduși la sediu pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului în cauză, 3 dintre aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. În cursul zilei de astăzi, bărbații urmează a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Advertisement

”Menționăm faptul că cea de-a patra persoană se află în stare de arest preventiv, într-o altă cauză.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Secției 5 Rurală Cogealac.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement