Connect with us

Actual

Percheziții la persoane bănuite de proxenetism. Șase bărbați, REȚINUȚI de polițiștii constănțeni

Published

on

perchezitii

Ieri, 11 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au efectuat 19 percheziții domiciliare, în județele Constanța și Tulcea, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism.

În urma perchezițiilor efectuate, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost conduse 20 de persoane, 7 dintre acestea fiind bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, începând cu anul 2018 și până în prezent, acestea ar fi determinat sau înlesnit practicarea prostituţiei ori ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei, de către mai multe persoane, în apartamente închiriate în muncipiile Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Suceava.

”În urma perchezițiilor, au fost descoperiți și ridicați aproximativ 14.000 de lei, 3.800 de euro, 500 de dolari, carduri bancare, telefoane mobile, cartele SIM, o armă de tip airsoft, mai multe înscrisuri cu valoare probatorie și au fost indisponibilizate 4 autoturisme.

Astfel, 6 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Astăzi, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri legale.

Alte trei persoane sunt, de asemenea, cercetate în acest dosar, una fiind încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă, iar celelalte două sustrăgându-se cercetărilor.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și U.T.A.I. Constanța.

La acțiune au participat și polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Poliția Municipiului Constanța, Poliția Orașului Năvodari, Poliția Orașului Ovidiu, Secția 4 Poliție Rurală Medgidia, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

perchezitii

perchezitii

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!