Connect with us

Actual

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Cernavodă pentru furt și distrugere

Published

on

retinut

La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă – Compartimentul Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 47 de ani, bănuit de comiterea a 3 infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de tentativă la furt calificat și o infracțiune de distrugere.

Individul este bănuit că a comis infracțiunile respective în perioada aprilie – mai a.c., când ar fi sustras mai multe bunuri, persoane vătămate fiind mai multe societăți comerciale din județul Constanța.

Prejudiciul total este de peste 22.000 de lei.

La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie.

”Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere corespunzătoare., sub aspectul comiterii a 3 infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de tentativă la furt calificat și o infracțiune de distrugere.”, au precizat reprezentanții Biroului ede presă al IPJ Constanța.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!