Connect with us

Societate

Persoanele juridice și instituțiile publice pot încheia protocol de colaborare cu Polaris

Published

on

Polaris M Holding Constanța a anunțat pe pagina de facebook că persoanele juridice și instituțiile publice pot încheia protocol de colaborare pentru colectarea gratuită a deșeurilor de ambalaje și a deșeurilor industriale reciclabile de la societăți și instituții publice.

Protocolul se încheie la sediul din zona ICIL Constanța.  Iată postarea companiei:

”Pune fiecare deșeu la locul lui! Alege să protejezi mediul!

Colectăm deșeuri de ambalaje și deșeuri industriale reciclabile de la societăți comerciale și instituții publice!

Advertisement

Societățile comerciale și instituțiile publice pot încheia cu Polaris un protocol de colaborare, cu titlu gratuit, pentru colectarea deșeurilor de ambalaje și a celor industriale reciclabile.

Protocolul de încheie la:

Comercial (biroul contractare)– str. Ștefan cel Mare, nr. 128 – zona ICIL, telefon 0241 545 596

Ce se întâmplă cu deșeurile după colectare?

Deșeurile sunt transportate la stația de sortare și reciclare, unde sunt supuse, în funcție de tipul deșeului, proceselor de sortare (pe culori și componență), balotare, granulare, valorificare și producție.

Advertisement

Ce deșeuri colectăm?

Hârtie, carton, diverse materiale plastice, aluminiu, ambalaje metalice, ambalaje de lemn, ambalaje de sticlă.

Conform legii, societățile comerciale și instituțiile publice au obligația de a preda deșeurile reciclabile unui operator autorizat.”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement