Connect with us

Administratie

Peste 50 de femei din comuna Castelu au participat la cursuri de educație pentru sănătate

Published

on

Multe întrebări la care fetele și femeile din Castelu nu aveau încă un răspuns și-au găsit rezolvarea la cursurile de educație pentru sănătate. Mai timid la început, apoi cu ceva mai mult curaj, participantele la atelierele de igienă feminină, de îngrijire a copiilor sau la sesiunile de consiliere în alăptare, au descoperit lucruri noi alături de la Asociația Pe Stop și de la Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari.

„Ce e cu schimbările din corpul meu și cum pot avea grijă corect de mine? De ce laptele matern este cel mai bun pentru bebeluș și de ce este recomandat să îi oferim lapte praf doar atunci când alăptatul nu este posibil? Cum se pune corect bebelușul la sân?“, sunt doar câteva dintre întrebările la care s-a încercat să se răspundă.

„Peste 50 de fete și femei de la Castelu au participat până acum la cursurile de educație pentru sănătate și proiectul nostru continuă. Ne dorim să ajungem la cât mai multe fete și femei pentru care informațiile și sprijinul pe care îl primesc la aceste sesiuni fac o diferență foarte mare. Fii alături de noi cu o donație.“, spun organizatorii.

„Împreună pentru o viață mai bună în Castelu” este un proiect derulat de Asociația Reality Check în parteneriat cu Primăria Comunei Castelu, Fundatia Noi Orizonturi și Asociația Pe Stop, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta