Connect with us

Administratie

Peste 60 de sportivi de la CSO Ovidiu, premiați de primarul George Scupra

Published

on

cso ovidiu

Ieri,  21 decembrie, cei mai buni sportivi de la CSO Ovidiu au avut parte de un moment special. Performerii acestui an sportiv au fost premiați de primarul orașului Ovidiu, George Scupra, în cadrul unei ceremonii desfășurate în Sala de Sport din localitate.

Peste 60 de sportivi au fost recompensați pentru rezultatele deosebite înregistrate în 2022. Premiantele au fost secțiile de haltere, karate și fotbal, care au urcat pe podiumul competițiilor pe plan național sau județean.

”Obiectivul nostru principal este sportul de masă și mă bucură faptul că tot mai mulți copii aleg să facă mișcare. Noi le oferim condiții bune și echipamente pentru sport, dar și oportunitatea de a face performanță. A fost un an bun, cu performanțe la nivel național. Și nu doar pentru haltere, karate și fotbal, dar și pentru alte sporturi. De exemplu, la handbal și rugby ne batem de la egal la egal pentru locurile fruntașe cu reprezentantele unor orașe mari. Suntem mândri de rezultatele obținute de sportivii noștri și ne dorim ca anul viitor să avem și mai multe motive pentru premiere. Urez sărbători fericite tuturor sportivilor, antrenorilor dar și părinților!”, a spus primarul George Scupra.

cso ovidiu

cso ovidiu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!