Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Peste 800 de copii au ajuns în urgența spitalului județean Constanța în minivacanța de Sf. Maria

Published

on

spital judetean

De vineri, 11 august și până în această dimineață, la ora 8.00, 2.567 pacienţi au fost înregistraţi la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul SCJU Constanţa. Dintre acestia, 492 au fost internaţi.

Cele mai multe urgenţe au fost înregistrate pe codul verde ( pacienti cu funcţii vitale stabile dar care necesită investigații și posibil internare ) – 2.252.

93 de pacienţi au fost încadraţi pe codurile alb şi albastru (nonurgente).

Pe codurile roşu şi galben au fost preluaţi 222 pacienţi – 32 pe codul roşu (risc vital) şi 190 pe codul galben (risc de agravare).

Advertisement
palaz

Din cei 2.567 pacienti, 811 sunt copii.

”Din punct de vedere al numărului de internări, în cele 5 zile de referinţă au fost spitalizaţi pentru investigaţii şi tratament de specialiate 492 pacienţi, fluxul de internări şi externări fiind unul continuu. Dintre secţiile cu cea mai mare adresabilitate în această perioadă menţionăm: Pediatria, Cardiologia, Neurologia, Obstetrică Ginecologie, s.a.m,d.

Tot în ultimele 5 zile au fost internaţi 3 pacienţi, victime ale unor accidente de submersie. Din păcate, în pofida eforturilor depuse de către personalul medical, unul dintre acestia a decedat. ”, a precizat Crina Kibedi, purtător de cuvânt al SCJU Constanța.

 

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions