Actual

Planetariu. Reprezentanțiile au fost suspendate până mâine

mart. 19, 2018 Mihaela Tîrpan

Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța anunță suspendarea reprezentanțiilor de astăzi de la Planetariu. Reprezentanții CMSNC explică măsura suspendării pentru rezolvarea unor situații tehnice apărute.

“Din motive tehnice, reprezentațiile de astăzi 19.03.2018, vor fi suspendate până mâine. Mulțumim pentru înțelegere!”, transmite conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!