Connect with us

Politica

PNL Constanța, în doliu. A murit fostul consilier județean Nicolae Ciucă

Published

on

PNL Constanța este în doliu. Conducerea Partidului Național filiala Constanța anunță cu profundă durere trecerea în neființă a doctorului Nicolae Ciucă.

“Figură marcantă printre liberali, fost consilier județean, Nicolae Ciucă ocupa, în prezent, funcția de președinte al Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța și prim vicepreședinte OSNL. Generații de liberali au fost inspirați de dăruirea, tenacitatea si devotamentul domnului doctor. Partidul Național Liberal a suferit o grea pierdere.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmite Organizația PNL Constanța.

Nicolae Ciucă i-a luat locul colegului liberal George Măndilă, în Consiliul Județean Constanța, în anul 2019.

Nicolae Ciucă era președintele Organizației Seniorilor din PNL Constanța și a fost consilier județean.

Ciucă era infectat cu COVID.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!