Connect with us

Politica

Deputatul liberal Marian Crușoveanu: “PNL va trebui să fie cu ochii pe butelie, pentru că PSD este ca văduva neagră după împerechere: își mănâncă partenerul”

Published

on

Conjunctura politică actuală îi determină pe unii lideri PNL și PSD să ia atitudine și să vină cu explicații în ceea ce privește viitoarea coaliție de guvernare pe care conducerile celor două formațiuni o pregătesc.

Marian Crușoveanu, deputat liberal din partea PNL Constanța și fost consilier județean din partea aceleiași formațiuni politice, a criticat și a taxat, în termeni duri, de fiecare dată actiunile colegilor social democrați. Nici acum nu se dezice și le amintește tuturor că, la Constanța, “cuibul corupției a fost destructurat de DNA” și că “toate anchetele făcute de procurori au demonstrat încrengăturile corupției ale unor lideri PSD din Constanța“. Totodată, parlamentarul PNL Constanța atrage atenția colegilor că trebuie să fie “cu ochii ca pe butelii” pe pesediști. De ce? “PSD este ca văduva neagră după împerechere: își mănâncă partenerul

Iată mesajul complet:

Sunt unul din liderii #PNLConstanța care a criticat, la scenă deschisă, PSD. Nu am ezitat, niciun moment, să atac modul dezastruos în care a fost gestionat municipiul și județul Constanța, în ultimii 20 de ani. Cuibul corupției a fost destructurat de DNA. Toate anchetele făcute de procurori au demonstrat încrengăturile corupției ale unor lideri PSD din Constanța. Aceste lucruri nu se uită, nici nu se iartă și nu de către mine, ci de către constănțeni.
În Parlament este necesară o majoritate stabilă, prin intermediul căreia România să fie guvernată, atât în această perioadă dificilă, dar mai ales în lunile următoare, astfel încât reformele prevăzute prin #PNRR, accesarea de fonduri europene să fie accelerate, fără a fi împiedicate de ”grupulețe” din interiorul Parlamentului. Totodată, este prea devreme să vorbim despre o guvernare PNL-PSD-UDMR, fără a vedea soluțiile concrete, pe masă, ale celor de la PSD, privind stabilitatea guvernamentală, politică, economică și socială a României.
În campaniile electorale, am avut drept lait motiv ”Constanța în primul rând” și acesta rămâne obiectivul pe care filiala noastră îl va urmări în continuare, fără nicio ezitare. Vom implementa proiectele promise în fiecare localitate, indiferent cu cine vom fi la guvernare, de la Alternativa Techirghiol la eliminarea taxei pe podurile dunărene și la proiecte de modernizare pentru fiecare localitate din județul Constanța. În altă ordine de idei, aș sublinia că primarii PNL au demonstrat că, indiferent cine guvernează România, sunt campioni la accesarea de fonduri europene. Este obligatoriu să menținem acest trend, să creștem numărul de localități care au acces la gaze și la utilități demne pentru secolului XXI, să continuăm dezvoltarea, prin fonduri guvernamentale și europene, astfel încât politicul să fie o soluție, nu o piedică pentru comunitățile din Constanța.
În același timp, este ușor amuzant modul emoțional în care au reacționat liderii USR, ceea ce denotă lipsa de echilibru în a avea o abordare normală în momente dificile. Pentru un ministru, așa cum am afirmat și altă dată, au dărâmat o alianță de guvernare și s-au aliat cu extremiștii. Sunt doar niște proletari care au înlocuit târnăcopul cu tastatura. Capriciile celor de la USR ar trebui domolite, pentru că dacă vor continua discursul politic emoțional, acest lucru ne va obliga să îi canonizăm sau cel puțin să le cerem să își lase barbă și să se îmbrace în negru. Nu de alta, dar lasă impresia că sunt niște călugări pe scena politică.
(…) evident, dacă se va ajunge la un acord de guvernare, PNL va trebui să fie cu ochii pe butelie, pentru că PSD este ca văduva neagră după împerechere: își mănâncă partenerul.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement