Conecteaza-te cu noi

Politica

PNL Constanța, în săptămâna iertărilor… politice

Published

on

La sfârșitul săptămânii trecute am asistat la împăcarea liderilor ALDE Constanța, astăzi, alți lideri politici locali promovează armonia în organizația din care fac parte. Este vorba despre președintele Organizației județene a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, și Cristy Remus Baisan, aspirant la una dintre funcțiile de conducere în noua structură de conducere a filialei Constanța. Cum s-a produs… minunea? Dragomir crede că totul se va rezolva în momentul finalizării alegerilor interne. “Am încredere că vom avea o echipă bună și la județ, așa cum este la municipiu. Aici, oamenii deja lucrează, este liniște și am încredere că alegerile se vor încheia cu bine. Pe final de mandat, sentimentul meu este unul singur: a meritat fiecare efort depus! Și în această perioadă să știți că am încercat să particip la cât mai multe conferințe de alegeri din județ și dacă se întâmplă să mai fie vreun nemulțumit în organizație, totul se va lămuri. În fond, interesul nostru este unul comun și oamenii vor înțelege”, spune Gheorghe Dragomir pentru “Ordinea.ro”.

Unul dintre nemulțumiți este, fără îndoială Cristy Remus Baisan. A susținut de multe ori că “un grup forțează alegerile în mod nestatutar” și a cerut demisia actualei conduceri. Astăzi, Baisan refuză orice declarație și nu că nu ar avea nemulțumiri, ci pentru că perioada de dinaintea sărbătorilor creștine nu ii permite să aducă acuzații nimănui. “Am multe de declarat și veți auzi de săptămâna viitoare. Până atunci, facem introspecție și lăsăm lucrurile politice în această săptămână care are o semnificație deosebită. Veți citi, de altfel, căci voi face publice niște informații despre mine și viața în mânăstire, lucru care mă face să susțin că săptămâna asta are o semnificație aparte. După Paște voi face și declarații politice, am multe de spus”, a declarant Cristy Remus Baisan pentru ziarul nostru.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions