Politica Slide

PNL Constanța pierde oameni importanți și Muhscină se preocupă de condeiul ziariștilor

iun. 13, 2017 Mihaela Tîrpan

Interesați să aflăm care sunt sancțiunile pe care un primar PNL le va suporta, după ce a făcut campanie pentru candidatul la alegerile parțiale ale unui alt partid politic, de câteva zile, căutăm informații. “Ordinea.ro” a cerut părerea președintelui Organizației Județene a PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, însă acesta se ascunde să-și asume un astfel de subiect. Există solicitările scrise către șeful PNL Constanța! Următorul pe lista oamenilor care ar putea să ne ajute în demersul jurnalistic a fost liderul de la municipiu al liberalilor constănțeni, în același timp și purtător de cuvânt. Surpriză! George Muhscină, căci despre el discutăm, ne întâmpină ce ceva reproșuri, scoase la iveală prin niște… probabilități. Ne face observație cum că “dumneavoastră de la Ordinea sau nu mai știu cine, probabil să greșesc, faceți știri de can-can care nu au legătură cu seriozitatea politică”.

Important de precizat că reproșurile au venit înainte ca acesta să știe și pentru ce temă politică l-am contactat… După momentul solicitării dovezilor care fac tema acuzațiilor dumnealui către ziarul nostru, Muhscină și-a cerut scuze și a continuat prin a ne spune că “PNL desfășoară o activitate serioasă și este bine ca oamenii să vadă acest aspect”. Apoi, îi transmitem și rugămintea de a ne spune ce sancțiuni riscă un primar PNL care face campanie electorală la brațul unui coleg dintr-o altă formațiune politică, iar răspunsul a venit însoțit tot de… probabilități. “Nu am avut discuții nici cu doamna primar și nici în interiorul partidului deoarece am avut o perioadă foarte încărcată, iar pozele apărute în presă necesită o dezbatere serioasă, cu toate părțile implicate. Probabil că există ceva explicații și noi dorim să le auzim. Probabil că discuția urmează să aibă loc, dar acestea sunt niște teme de interior și probabil că voi participa la dezbatere”, ne-a declarat președintele PNL Municipiu Constanța, George Mihscină. Probabil, răspunsul a venit tot dintr-o… seriozitate politică.

Menționăm că, încă din ziua apariției fotografiilor în care primarul liberal al comunei Mihai Kogălniceanu, Ancuța Belu, face campanie candidatului PSD pentru Primăria Nicolae Bălcescu, am contactat-o telefonic pe doamna primar, însă aceasta nu a răspuns apelurilor venite din partea “Ordinea.ro”. Chiar și așa, postările de pe principala pagină de socializare, de zilele acestea, transmit niște gânduri extrem de interesante. Analizați și decideți dvs.!

 

Comments

comments