Conecteaza-te cu noi

Administratie

Poarta Albă. Lucrările de introducere a rețelei de gaze continuă pe strada Nucilor

Published

on

Primăria comunei Poarta Albă anunță că, începând de astăzi se vor executa lucrări de introducere a rețelei de gaze pe strada Nucilor.

„Prin urmare, pentru o bună desfășurare a lucrărilor, vă rugăm să nu lăsați autovehicule parcate sau depozitate materiale de construcții. Mulțumim pentru înțelegere!“, notează Primăria.

Amintim că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, au început execuția lucrărilor de introducere a rețelei de gaze naturale în comuna Poarta Albă. Potrivit Primăriei, proiectul are ca obiectiv general realizarea unei rețele inteligente de distribuție gaze naturale cu o lungime de aproximativ 57,448 km, cu funcționalitate 100%, în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, siguranță, eficiență în operare și de integrare a activităților de transport, distribuție și consum final. Valoarea totală a proiectului este de 33.508.208,98 lei. Potrivit proiectului, vor fi înființate 1.862 de racorduri la rețeaua de distribuție în perioada de implementare a proiectului din care 1.783 pentru gospodării individuale, 61 pentru blocuri și 18 pentru instituții publice.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions