Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța va cheltui un milion de lei pentru a repara băncile din oraș

Published

on

Primăria Constanța a publicat un anunț prin care caută o firmă care să efectueze reparații a mobilierului urban din municipiu. Este vorba în special de bănci de odihnă din mai multe zone ale orașului. Valoarea estimată a achiziției se ridică la 899.819 de lei fără TVA sau 1.070.784 de lei cu TVA.

„Prezentul caiet de sarcini se referă la efectuarea lucrărilor de reparații curente la diferite categorii de mobilier urban din municipiul Constanța, respectiv bănci de odihnă, mese mari si mici, set masă cu bănci, bănci cu LED de formă circulară diametru 1 și 2 m, jardiniere cu LED de formă circulară diametru 1,5 și 2 m, scrumiere stradale, coșuri de gunoi, etc. Achiziția lucrărilor se impune în scopul realizării unui ambient plăcut al orașului, pentru menținerea imaginii Constanței, de municipiu curat și îngrijit, oraș turistic, port la Marea Neagră.

Această secțiune a documentației de atribuire include ansamblul cerințelor pe baza cărora fiecare ofertant va elabora oferta (propunerea tehnică și propunerea financiară) pentru executarea lucrărilor care fac obiectul contractului ce rezultă din această procedură. În cadrul acestei proceduri, municipiul Constanța îndeplinește rolul de autoritate contractantă, respectiv beneficiar în cadrul contractului.“, se arată în caietul de sarcini.

Criteriul de atribuire se face pe baza “prețului cel mai scăzut”, iar termenul limită pentru primirea de oferte este de 18 octombrie, ora 23:59.

Advertisement

Lista cu mobilierul urban care trebuie reparat poate fi citită aici:

http://primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/Achizitii-publice/achizitii-publice-publicate-2022/53-.-reparatii-mobilier-urban/lista-de-cantitati—reparatii-mob-urb-(3).pdf?sfvrsn=2

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions