Connect with us

Anunturi/Licitatii

Polaris M Holding angajează în condiții avantajoase

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Polaris M Holding angajează în condiții avantajoase:

Salubrizare – Constanța:

 • Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor;
 • Mecanic auto
 • Sofer autocamion / masina de mare tonaj
 • Lucrator operativ pentru autocompactoare
 • Lucrator salubrizare cai publice

Relații la tel. : 0241.548.711.

Salubrizare – Năvodari:

 • Sofer de autocamion / masina de mare tonaj;
 • Lucrator pentru salubrizare cai publice.

Relații la tel. : 0733 102 899

Salubrizare – Mangalia:

 • Sofer autocamion / masina de mare tonaj.

Relatii la tel : 0241 740 514

Structuri Metalice:

 • Strungar la strung vertical tip carusel;
 • Operator la masini-unelte cu comanda numerica;
 • Sudor.
 • Lacatus confectii metalice.

Relații la tel. : 0241 548 711.

Așteptăm  CV-urile d-voastră pe site-ul www.polaris.ro / pagina Cariere sau la următoarea adresă de e-mail: resurseumane@polaris.ro.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Anunturi/Licitatii

Anunț de interes public pentru locuitorii din comuna Castelu care dețin terenuri în intravilan

Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Castelu derulează în această perioadă procedura prevăzută de Legea 231/2018 pentru modificarea și completarea Legii Fondului Funciar nr. 18/1991. Persoanele care dețin terenuri în intravilan aferente casei de locuit și anexelor gospodărești, curte și grădină, dar fără a avea acte de proprietate sunt invitate să se prezinte la sediul Primăriei, pentru a depune cereri la Comisia Locală de Fond Funciar, în vederea emiterii titlurilor de proprietate. Solicitanții pot face dovada dreptului solicitat prin înregistrările din registrul agricol, prin alte documente funciare sau în lipsa acestora prin orice mijloace de probă, inclusiv declarații autentice de martor. Procedura se referă și la persoanele care dețin terenuri intravilane cu o suprafață mai mare din măsurători, decât cea din acte. Persoanele aflate în această situație au dreptul legal de a depune cereri la Primărie, pentru obținerea actelor de proprietate. Administrația locală subliniază că cererile pot fi depuse până la data de 1 decembrie 2018. De asemenea atrage atenția că procedura se referă doar la emiterea actelor de proprietate, nefiind așadar vorba de cumpărarea terenului de la Primărie.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Comuna Tuzla, parteneriat cu bulgarii din Dobrich pentru menținerea pe piața muncii a populației vârstnice

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Primăria comunei Tuzla implementează proiecte ACTIVE “CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII PRIN PERFECȚIONARE, VIZIUNE ȘI EDUCAȚIE”

Primăria comunei Tuzla, în parteneriat cu primăriile comunelor Cumpăna și Agigea din județul Constanța, alături de municipiul Balchik din districtul Dobrich Bulgaria, vă invită să luați parte marți, 9 octombrie 2018, începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei comunei Tuzla, la conferința de presă organizată în cadrul Proiectului ACTIVE “Advanced Competitiveness Through Improvement, Vision and Education” (Creșterea competitivității prin perfecțiune, viziune și educațoe), proiect finanțat în cadrul Programului INTERREG V-A România – Bulgaria.

Cu ocazia conferinței de presă se vor semna acordurile de cooperare încheiate între partenerii proiectului ACTIVE ROBG-148 și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța și Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă din Bulgaria.

Scopul proiectului “Creșterea Competitivității prin Perfecționare, Viziune și Educație” constă în schimbarea mentalității collective asupra menținerii pe piața muncii a populației vârstnice, prin asigurarea unei vieți sănătoase, mai productive, participative și independente pentru această categorie socială, cu impact pozitiv asupra sistemului general de protective socială, în beneficiul dezvoltării macroeconomice naționale.

Evenimentul se înscrie în seria activităților de promovare a programului de finanțare și de informare asupra obiectivelor, scopului, activităților și rezultatelor preconizate ale proiectului.

Comments

comments

Continuă să citești

Anunturi/Licitatii

Primăria Peștera solicită acord de mediu pentru amenajarea unui parc în satul Ivrinezu Mare

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

COMUNA PEȘTERA reprezentată legal de PRIMAR PETRE MARIUS-LIVIU, cu sediul în județul Constanța, comuna Peștera, str. Izvorului, nr. 25A, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ,,AMENAJARE ȘI DOTARE PARC DE MICI DIMENSIUNI, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Comuna Peștera, sat Ivrinezu Mare, intravilan, str. Cochirleni, nr. 02.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii, nr. 23, Constanța, judetul Constanța, zilnic între orele 9-13, precum și la urmatoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro și la domiciliul beneficiarului, comuna Peștera, str. Izvorului, nr. 25A, județul Constanța, în zilele de luni-vineri, între orele 9-13.

Observațiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii, nr. 23, Constanța, judetul Constanța, între orele 9-13.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: