Connect with us

Anunturi/Licitatii

Primăria Peștera solicită acord de mediu pentru amenajarea unui parc în satul Ivrinezu Mare

Published

on

COMUNA PEȘTERA reprezentată legal de PRIMAR PETRE MARIUS-LIVIU, cu sediul în județul Constanța, comuna Peștera, str. Izvorului, nr. 25A, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ,,AMENAJARE ȘI DOTARE PARC DE MICI DIMENSIUNI, propus a fi amplasat în Județul Constanța, Comuna Peștera, sat Ivrinezu Mare, intravilan, str. Cochirleni, nr. 02.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii, nr. 23, Constanța, judetul Constanța, zilnic între orele 9-13, precum și la urmatoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro și la domiciliul beneficiarului, comuna Peștera, str. Izvorului, nr. 25A, județul Constanța, în zilele de luni-vineri, între orele 9-13.

Observațiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii, nr. 23, Constanța, judetul Constanța, între orele 9-13.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!