Connect with us

Societate

Polaris. Program de colectare deșeuri în Costinești și Schitu pentru populația care locuiește la case

Published

on

polaris

Începând cu 1 ianuarie, conform noului contract de salubrizare, Polaris M Holding continuă să presteze servicii de colectare și transport deșeuri reziduale și reciclabile în comuna Costinești și satul Schitu.

În perioada  16 decembrie 2022 – 3 ianuarie 2023, echipele Polaris au distribuit pubele noi, destinate colectării deșeurilor reziduale și reciclabile, persoanelor care locuiesc la case din comuna Costinești și din satul Schitu.

Precizări ale companiei Polaris M Holding:

Pentru că o parte dintre informațiile transmise prin intermediul pliantului, oferit odată cu pubelele, nu au ajuns la toți locuitorii și pentru că ne dorim ca deșeurile să fie colectate fără întrerupere, vă informăm:

  • Pubelele negre și galbene trebuie păstrate în curtea gospodăriei, urmând a fi scoase la stradă NUMAI în zilele de colectare, aferente deșeurilor reziduale sau reciclabile, menționate în pliant. Toate persoanele au primit odată cu pubelele un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care sunt specificate informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă și modul de colectare al acestora.
  • În cazul în care, cantitate de deșeuri generată depășește capacitatea pubelei negre sau galbene, puteți depozita surplusul de deșeuri numai în saci achiziționați de la operatorul de salubrizare Polaris M Holding. Subliniem că deșeurile reciclabile sau reziduale nu pot fi depozitate în alți saci decât în cei achiziționați de la Polaris. În caz contrar, acești saci nu vor fi colectați.
  • Persoanele care nu au fost găsite la domiciliu în momentul distribuției pubelelor, își pot prelua singuri pubela de la sediul nostru de pe strada Tineretului, nr. 16, telefon 0728 281 689, Costinești. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică numai în baza cărții de identitate și actului de proprietate.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la nr de tel : 0728 281 689 sau costinesti@polaris.ro.

polaris schitu

polaris schitu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!