Connect with us

Actual

Polițiștii din Năvodari, în acțiune. Tineri depistați la volan fără permis de conducere

Published

on

Ieri, 27 mai, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pe linia creșterii gradului de siguranță rutieră și a braconajului piscicol.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 100 de persoane, au fost verificate peste 80 de vehicule și 8 locații publice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei, dintre care 35 la O.U.G. 195/2002 și una pentru altă abatere.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere.

Advertisement

De asemenea, au fost constatate 3 infracțiuni.

Exemple:

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 7.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari – Secția 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 22, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari – Secția 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism, pe strada George Topîrceanu din comuna Corbu, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.

Advertisement

Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement