Connect with us

Actual

Razie a polițiștilor constănțeni. Au reținut 6 permise pentru conducere sub influența alcoolului

Published

on

razie politie

La data de 27 spre 28 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au efectuat o razie în vederea menținerii climatului de ordine și siguranță publică, prevenirii și combaterii faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 850 de persoane, au fost verificate peste 500 de vehicule și 22 de locații publice.

”În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 100.000 de lei, dintre care 155 la Legea 61/1991, 32 la O.U.G. 195/2002, 7 la H.C.L. 77/2021, 2 la H.G. 301/2012, iar restul pentru alte abateri.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 10 permise de conducere, dintre care 6 pentru conducere sub influența alcoolului, 2 pentru depășire neregulamentară și 2 pentru conducere agresivă.

Advertisement

De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și au fost constatate 7 infracțiuni.

Exemple:

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Yokohama, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 02.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Mircea cel Bătrân, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Advertisement

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Călugăreni, din comuna Mihail Kogălniceanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un moped, pe D.N. 39 E, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu.

Advertisement

Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 28 mai a.c, în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat, pe strada Ștefan cel Mare, un bărbat, de 27 de ani, asupra căruia au fost descoperite, în urma controlului corporal, un plic cu o substanță de culoare brună și o țigaretă confecționată, despre care persoana în cauză a declarat că ar conține cannabis. Bunurile au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

La data de 27 mai a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat, pe strada Nicolae Filimon, un bărbat, de 45 de ani, și o femeie, de 33 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism.

La razie au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța”, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement