Connect with us

Actual

Polițiștii din Ovidiu au fost spiridușii lui Moș Crăciun pentru două familii nevoiașe

Published

on

cadouri copii

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost spiridușii lui Moș Crăciun pentru 2 familii nevoiașe din orașul Ovidiu.

Deși modeste, cele două familii își cresc copiii asa cum pot mai bine, oferindu-le cele mai de preț lucruri: bunătate, încredere în sine și multă dragoste părintească.

Maria și Adelina sunt surori și au 13, respectiv 10 ani. Sunt crescute doar de tatăl lor, întrucât mama, din nefericire, a decedat la nașterea mezinei. Așadar, de când s-au născut, tatăl lor este tot. Iar acest lucru se vede inclusiv pe chipurile lor, în fericirea cu care ne-au povestit că au împodobit bradul împreună.

”Colegii noștri le-au adus zâmbete pe fețe ieri, când au ajuns cu cadouri. Cele două fete au primit de la Moș Crăciun dulciuri, haine, jocuri și alimente pentru masa de Crăciun. Iar îmbrățișările și fericirea au fost vizibile și au reprezentat cea mai mare satisfacție.”, au spus reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

La a doua familie, lucrurile stau invers. Sebastian are 16 ani și este crescut doar de mama lui. Este elev la Liceul Teoretic ”Nicolae Călinescu” din Constanța și, deși recunoaște faptul că uneori nu a avut posibilitatea financiară să ajungă la liceu, mama lui s-a descurcat mereu pentru a-i asigura cele necesare studiului. Iar rezultatele se văd: îi plac matematica și engleza, a fost mereu printre premianții clasei și ia inclusiv bursă de merit pentru rezultatele deosebite obținute la învățătură.

Prim intermediul ajutoarelor lui Moș Crăciun, și această familie poate avea, acum, sărbători mai fericite.

Iar colegii noștri le-au promis celor 3 copii că se vor întoarce și în următorii ani, pentru a le aduce zâmbete pe buze.

De Crăciun, fii mai bun!

cadouri copii

cadouri copii

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!